1 Created with Sketch.

Opvang

Kindercentrum Pien beschikt over 2 locaties. Locatie de Sprong bestaat uit een buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Locatie Pien aan de Tramstraat in Koudekerke bestaat uit een kinderdagverblijf (0-4 jaar), peutergroep (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). De opvang wordt verzorgd door Kinderopvang Walcheren. U bent van harte welkom om te komen kijken om de sfeer te proeven.

Meer informatie:
Bekijk de openingstijden en foto’s van de locatie op www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/pien/. Op deze site kunt u ook een rondleiding aanvragen, een proefberekening maken of uw kind inschrijven.
Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de afdeling Klantadvies van Kinderopvang Walcheren: 0118–627 716 of klantadvies@skow.nl.

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)       

Spelen, leren en genieten terwijl u werkt of studeert

Op het kinderdagverblijf zorgen pedagogisch medewerkers met liefde en aandacht voor uw zoon of dochter. Zij voelen aan wat uw kind nodig heeft. Een liefdevolle knuffel, een boekje voorlezen, een spelletje spelen of een aai over de bol bij het slapengaan. Met vaste pedagogisch medewerkers op de groep hebben kinderen vertrouwde gezichten om zich heen. Kinderen krijgen de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Meer informatie: www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/kinderdagverblijf/


Peutergroep (2-4 jaar)  
   
Een goede voorbereiding op de basisschool

Peutergroep Pien maakt de overgang naar de basisschool minder groot. De kinderen leren van jongs af aan om met andere kinderen te spelen. Ze zitten samen in de kring, zingen, knutselen en doen spelletjes. Doordat het kindercentrum dichtbij de school gevestigd is, is er veel contact tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Hierdoor is er een doorgaande leerlijn die de ontwikkeling van kinderen ten goede komt.

Meer informatie: www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/peutergroep/

 

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)
Opvang na schooltijd en in de vakanties, studiedagen en vrije uren van school

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn leerlingen na schooltijd welkom op BSO de Sprong. Op woensdag en vrijdag zijn leerlingen welkom bij BSO Pien. Als alle kinderen van school zijn gearriveerd, wordt er eerst wat gegeten en gedronken. Daarna is het speeltijd. Samen buiten spelen, verkleden, knutselen, sporten, spelletjes doen en nog veel meer. In de schoolvakanties maken de medewerkers er een echt feestje van. Het is tenslotte vakantie!

De BSO gaat open tijdens studiedagen en vrije uren van school als er voldoende aanmeldingen zijn.

Meer informatie: https://www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/buitenschoolse-opvang/

Voorschoolse opvang (4-12 jaar)
Opvang voordat de school start

Er is ook voorschoolse opvang (VSO) mogelijk bij Pien. Uw kind gaat lekker spelen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers én u kunt op tijd op uw werk zijn.

Meer informatie:

https://www.kinderopvangwalcheren.nl/opvangvormen/buitenschoolse-opvang/